Hemelektronik

Filtrera

Items 1-50 of 8453

Sida
per sida
Set Descending Direction
Micro SD 128 GB

Micro SD 128 GB

149 kr 239 kr -38%
Laddkabel - Trippelkombo

Laddkabel - Trippelkombo

119 kr 199 kr -40%
Xiaomi 12 - Mjuk Skyddsfilm

Xiaomi 12 - Mjuk Skyddsfilm

89 kr 199 kr -55%
Mobilhållare - Bilen

Mobilhållare - Bilen

189 kr 329 kr -43%
Mobilställ - Justerbar Höjd

Mobilställ - Justerbar Höjd

159 kr 239 kr -33%

Items 1-50 of 8453

Sida
per sida
Set Descending Direction

HemelektronikVi på MyMall erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, ljud och bild. Som det senaste inom mobiltelefoni från Iphone, Apple airpods, Android och Samsung, såväl som bärbara högtalare, TV, Philip Hues smarta hem, massor med gaming och gamingtillbehör, kameraobjektiv, datorskärmar och mycket mer online. Vi har även ett brett utbud för hemmakontoret med produkter som bläckpatroner och toners, bordslampor, laptopbord, batterier och powerbanks mm till bra pris. Och du, glöm inte fläkten till sommaren!

Vårt breda utbud gör din vardag enklare
Vi vill hjälpa dig att skapa en smidigare vardag med smarta och välbehövliga produkter som starkt kompletterar varje hem och kontor. Vi har därför ett handplockat och personligt sortiment med väl valda produkter, där allt finns samlat på ett och samma ställe. Och vi vet att ibland är det bråttom, så vi hjälper dig med smidig och snabb beställning. Inom vårt breda sortiment hittar du bland annat:

Smarta hem
Ett stort utbud av smarta hem produkter, med möjlighet till fjärrstyrning och appstyrning. Med Philips Hue kan du inreda hem och kontor med smarta lighstrips, glödlampor, spotlights, eluttag, motion sensors, adapters, taklampor, takplafonder, takpendlar, spotlightskenor och LED-ljus helt enligt dina behov och önskemål. Vi har även övervakningskameror och övervakning för dörr som passar både för hemmet, kontor och lokal.

Mobiltelefoni
Hos oss hittar du det senaste mobilerna och modellerna från Apple Iphone, Samsung Galaxy, Huawei och Android till bra pris. Vi gör det också enkelt att skydda din nya telefon med smidiga skärmskydd mot stötar och sprickor och stöttåliga mobilfodral och mobilskal. I vårt sortiment finns en stor variation av plånboksskal, funktionella fodral och populära motiv som Marvel, The Avengers, Baby Yoda, Harry Potter, Barbie, Batman, Star Wars, Spiderman och många fler. Vi erbjuder även flera klassiska skal i olika färger som passar samtliga smartphone modeller.

Utöver mobiltelefoni erbjuder vi också ett brett utbud av mobiltillbehör. Som det populära trådlösa hörlurarna Apple Air Pods pro och trådlösa varianter som passar till både Android och Samsung. Hos oss hittar du också mobilladdare, trådlösa laddare/ laddningsplattor (även reseladdare), powerbanks samt smarta mobilhållare för en bättre körupplevelse. 

Gaming och datortillbehör
Vi på MyMall erbjuder ett brett sortiment av populär utrustning och tillbehör till gaming och datorer. Som gamingheadset för både tjejer och killar i populära färger och modeller samt spelkontroller (med tillhörande skal), trådlösa tangentbord, gamingmus, streaming mikrofon, soundbar, högtalare, datorskärmar, gamingstolar och mycket mer. Vårt sortiment passar också utmärkt för hemmakontor och som komplement till arbetsplatsen med datorskärmar, datorkomponenter, tangentbord, mus, musmattor mm. För dig som vill ha något lättare finner du även populära surfplattor med tillhörande skal och tillbehör som laddare.

Ljud och bild
Förgyll hemmet med det senaste inom hemelektronik. Hos oss hittar du ett varierat utbud av TV och skärmar, DVD och bluray spelare, högtalare (bärbara och stationära), projektorer och webbkameror, samt produkter som:

- Fläktar, luftfuktare och luftkonditionering
- Minneskort, USB-minnen, elektriska tändare och fast telefoni
- Bläckpatroner och toners till skrivare som Brothers, Epson, Canon och HP.
- Laddningsbara batterier och powerbanks (perfekt för dig på språng och för resan)

Allt detta och mycket mer, samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer