Ljud & Bild

Filtrera

Items 1-24 of 1175

Sida
per sida
Set Descending Direction
Trådlösa Sporthörlurar RQ8

Trådlösa Sporthörlurar RQ8

10 kr 79 kr -87%
TWS Pro 18 In-Ear Wireless Stereo Headset

TWS Pro 18 In-Ear Wireless Stereo Headset

379 kr 799 kr -53%
Metall-detektor

Metall-detektor

799 kr

Items 1-24 of 1175

Sida
per sida
Set Descending Direction

Ljud och bild
Hos MyMall hittar du alltid det du behöver inom ljud och bild. Vi har ett välplockat och noga utvalt sortiment av produkter med hög kvalité och popularitet, som exempelvis hörlurar, bärbara högtalare, headset, TV, radio, DVD och Blu-ray spelare, videokameror och digitala fotoramar. Inom vårt breda sortiment finner du exempelvis:

Hörlurar, högtalare och headset
Populära trådlösa hörlurar från Apple Airpods Pro, TrueBuds och Earbuds som ger dig bra ljudkvalité, noise cancelling funktion och hög materialkvalité samlat. Vi har flera populära färger och modeller som passar alla smaker och önskemål, med praktiska case och förvaringssätt. För sport och rörelse har vi även trådlösa bluetooth hörlurar med sladd du enkelt har runt nacken, så du inte tappar dem under löpturen (eller tappar bort dem). Vi har även mer traditionella inear hörlurar med sladd och overheadhörlurar som passar till både äldre och nya modeller av Apple och Samsung/Android telefoner.

För gaming och för digitala möten har vi smidiga hörlurar med mikrofon (både trådlösa och med sladd) och även högtalare och soundbars för både TV och dator/gaming. Ta med dig en vattentålig högtalare ut till poolen eller på picknick. Vi har flera större och mindre modeller som passar under picknicken och för att träffa vänner men även för att njuta i lugn och ro med bra musik!

TV, projektor och radio
Vi har alltid det senaste modellerna inom TV och TV-apparater. Som populära LED-TV och Smart-TV med inbyggda appar och funktioner. Oavsett om du streamar film i HD eller vill ha bra bild på nyheterna, har vi en TV som passar dina behov och prisklass. Våra TV kommer i flera storlekar som bland annat 24, 32, 40, 50 och 58 tum, vilket passar både sovrum, vardagsrum, sommarstugan och som datorskärm. För den som önskar något lättare, har vi även portabla projektorer för filmvisning både inomhus och utomhus, till pickniken eller till de små utrymmena. Eller varför inte som en rolig present till barnen?

Hos oss hittar du även tåliga radio för arbete och klockradios för en bättre morgon varje dag. Vi har självklart även traditionella större och mindre radio, CD-spelare och skivspelare helt enligt önskemål och behov.  

Allt detta och mycket mer samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer