Kameror & Optik

Filtrera

Items 1-50 of 1235

Sida
per sida
Set Descending Direction

Items 1-50 of 1235

Sida
per sida
Set Descending Direction

Kameror och optikHos MyMall hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa kikare, objektiv och teleskop som passar utmärkt för bland annat fågelskådning. Vi har även kameraväskor, väskor för kikare, teleskopstativ, adapters och skyddsutrustning för dina känsliga linser och objektiv. Alltid med ett varumärke som passar och en produkt som passar helt enligt dina önskemål och behov. I vårt sortiment finner du:

Kikare, monokikare, tubkikare, teleskop
Vi har ett brett utbud av ställbara kikare, tubkikare och smidiga, mindre monokikare från Falco, Lynx, Everest och många fler populära och välkända märken.Vi har även teleskop och objektiv som kommer i flera storlekar. Samtliga passar utmärkt för bland annat fågelskådning och utflykter.

Stativ och tripods
Hos oss hittar du smidiga tripods och stativ som gör det enkelt att använda teleskop under längre tid men även fodral och väskor som gör det enkelt att ta med sig större stativ ut till platserna du vill besöka. Går enkelt att anpassa efter terräng som både fast mark och berg/sten.

Väskor och fodral
Skydd och fodral som passar alla våra olika produkter och modeller. Som softshell väskor, ryggsäckar, canvasväskor och läderfodral. Vi har även tillbehör som axelremmar och comfortrem som enkelt fästs i din kikare, vilket gör det enkelt att ta med på vägen och skyddar kameran från att falla i marken medan du gör annat.

Rengöring
Utöver har vi även bra rengöringsspray och rengöringsset till linser som gör det enkelt att hålla din utrustning i toppskick.

Allt detta och mycket mer hittar du enkelt samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer