Tubkikarpaket SP82

Artikelnr: 1178~500006

17 849 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Med SP-82 tubkikarpaket  får du ett komplett paket med en bra tub och ett okular 25-50x som ger  en klar och  naturtrogen  bild.

Det stora synfältet  på på vidvinkelzoomen 25-50x ger  dig en  god  överblick när du tittar på fågelsträck. Tubkikaren är väl skyddad  av beredskapsväskan av neopren. Foten  på  SP-82  passar  direkt i Manfrottos videohuvud 128RC Givetvis är tubkikaren vattentät och  gasfylld och  30  års  garanti.SP82 omfattas av KITE`s generösa serviceprogram om något  händer  som  inte  omfattas av  garantin.   KITE SP 82 ger dig som extra bonus en möjlighet att  komplettera med  okular från Swarovskis  ATS/ATM/AT serie.

SP-82 är ett mycket bra val för den som vill börja med fågelskådning eller som söker en bra utsiktskikare på terassen. SP-82 tubpaket är ett utmärkt bra val för den som söker en "allround" kikare.

 Paketet innehåller  SP-82, okular 25-50, Skuaväska neopren samt  ARDEA  kolfiberstativ med  128RC.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kikab i Katrineholm AB