Aroma Diffuser / Luftfuktare

STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

998 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Aroma Diffuser / Luftfuktare - Aroma diffuser vit - Vi återförsäljare av varumärket STHLM fragrance supplier  Är du också en av oss som vill ge hemmet det där lilla extra? Tycker du om att använda essentiella oljor, härliga doftljus eller lyxiga doftpinnar? Då kan vi rekommendera en aroma diffuser- en innovativ produkt som snabbt blivit populär i de nordiska hemmen. STHLM fragrance supplier äggformade aroma diffuser, skiftar i färg och erbjuder ett vackert ljus. Det är en solklar favorit som garanterat passar i ditt hem. Vad är en aroma diffuser? En aroma diffuser är en innovativ produkt som kombinerar härlig aromaterapi med vetenskap genom att på ett diskret och lyxigt sätt tillföra en fantastisk doft till ditt hem. Din aroma diffuser förbättrar också luftfuktigheten, vilket påverkar luftkvaliteten och ditt välmående. Torr luft skapar ofta irritationer som torr mun, torra ögon och liknande besvär, som försvinner när du använder en produkt som tillför luften extra fukt.   Design Den vita aroma diffuser från varumärket STHLM fragrance supplier är enligt många en riktig pärla. Tillverkad i ett vackert, högkvalitativt glas, du kan vara säker på att den med fördel kan placeras var som helst i ditt hem för en extra dekorativ touch. En spännande aspekt är att modellen inte bara utsöndrar en härlig doft, utan kan även skapa ytterligare mys genom sina vackra, skiftande färger och avslappnande ljus. Totalt kan du välja mellan sju olika färger, och du bestämmer själv om de ska skifta från en färg till en annan, eller om du vill att aroma diffusern ska lysa i en enda färg. Du har också möjlighet att använda produkten utan aktiverade ljus, och låta den vara i sitt klassiska och stilrena vita tillstånd. Hur fungerar en aroma diffuser? Du använder din aroma diffuser tillsammans med essentiella oljor. När du valt vilken doft du vill ha i ditt hem häller du i en till tre droppar olja i vattenbehållaren, som även ska fyllas med 100 ml vatten - det är allt! Därefter kommer din aroma diffuser att utsöndra oljan, som sprejas ut likt en svag dimma. Själva processen kräver ingen värme, vilken innebär att oljans molekyler behåller sitt naturliga tillstånd, och ger därmed optimal effekt. Du väljer själv hur länge din aroma diffuser ska vara igång, och kan stänga av den när som helst, men om du låter den vara fungerar den aktivt i ca sju till tio timmar, och därefter stängs den av automatiskt.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: livehome