Luftkylare portabel USB 0,75l

EMERIO

Artikelnr: AC-125788

499 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Bärbar och praktisk liten luftkylare med USB-anslutning

Med denna praktiska lilla luftkylare från Emerio får du skön svalka varma sommardagar. Med USB-anslutningen kan du enkelt koppla in den i datorn och få kylande luft vid arbetsplatsen. Tanken på 0,75 liter fylls på med vatten för AC-effekt, men kan också användas utan vatten som en vanlig fläkt.

Luftkylaren är minimalistisk och praktisk i designen och är tack vare sin storlek enkel att ta med vart man vill. Vattentanken rymmer 0,75 liter och har en nivå-indikator. Anslutningen görs med medföljande USB-kontakt. Luftkylaren har tre hastighetsval och avger en frisk vattenånga. Passar utmärkt för svalka på skrivbordet, i sovrummet eller på soffbordet.

En mycket smidig, prisvärd och bärbar liten luftkylare som kommer göra stor nytta varma sommardagar och som enkelt kan bäras med dit man vill.


Specifikationer: 
- Effekt: 5W
- Vattenkapacitet: 0.75 l
- Ventilationsfunktion- 3 hastigheter
- Vattennivåindikator
- USB-kontakt (medföljer)
- Vattenånga
- Passar utrymmen på ca 10m2
- Belysning i olika färger

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall