Sensibo Air styrenhet + Room Sensor - gör din AC/luftvärmepump smart (smart termostat), WiFi

SENSIBO

Artikelnr: 11215

2 699 kr
Frakt 0 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Detta paket innehåller Sensibo Air styrenhet och rumssensorn Sensibo Room Sensor.

Gör din luftvärmepump eller AC smart med hjälp av Sensibo Air och börja kontrollera den via din smartphone (kräver att din luftvärmepump/AC styrs  av en fjärrkontroll). Du kopplar din "osmarta" luftvärmepump/AC till Sensibo Air genom att rikta din nuvarande fjärrkontroll till AC/luftvärmepumpen och sedan identifierar Sensibo Air vilken enhet du har. Sensibos gratis app vägleder hela vägen.

Allt du behöver är en AC/luftvärmepump som använder sig av fjärrkontroll, ett WiFi-nätverk och en smartphone (samt ett eluttag till kontrollenheten). Kontrollenheten placeras sedan i anslutning till din luftvärmepump/AC då den, precis som din fjärrkontroll, kommunicerar med IR behöver den vara inom "synligt" område för luftvärmepumpens/ACns IR-sensor. Sedan kommer du att, via kontrollenheten, att kommunicera med din luftvärmepump/AC med hjälp av din smartphone. Rumssensorn kan du placera i vilket rum du vill.

Paketets innehåller och beskrivning av innehållet:

  • 1 st Sensibo Air-kontrollenhet.
  • 1 st Sensibo Air -  Room Sensor-rumssensor.
  • Strömsladd till Sensibo Air-kontrollenhet.
  • Micro-USB-kabel.
  • Bordsställ.
  • Väggmonteringssats.
  • 2 x AAA-batterier.
  • Färg på kontrollenhet: Vit
  • Färg på Rumssensor: Vit

Sensibo Air - AC-styrenheten med ett smart ekosystem för inomhusklimat. Gör din luftvärmepump smart!

  • Sparar mer energi.
  • Mäter lufttemperatur och luftfuktighet.
  • Trådlös anslutning.
  • Mer bekvämlighet och automatisering.

Sensibo introducerar Sensibo Air

Omarbetad från grunden. Det är inte bara en smart AC-styrenhet, det är ett ekosystem för inomhusklimat.

Sensibo Air är en liten enhet som kan eftermonteras alla luftkonditioneringsapparater eller värmepumpar för att göra dem till smarta sensorer. Sensibo Air fungerar tillsammans med alla AC- eller värmepumpar som har en fjärrkontroll. Detta kit levereras även med en verkligt trådlös Smart Room Sensor utrustad med en rörelsesensor och ytterligare klimatsensorer.

Möt Sensibos rumssensor

Fristående rumssensor som fungerar med Sensibo Air för att skapa en perfekt klimatupplevelse inomhus.

  • Rörelsesensor
    Med en rörelsesensor som alltid är påslagen kommer din AC, luftvärmepump att startas och stängas av efter behov. Kyl och värm aldrig ned ett tomt rum i onödan.
  • Temperatur- och luftfuktighetssensor
    Finjustera din komfort. Sensibo känner av temperatur och luftfuktighet där DU är.

Verkligt trådlöst

Bluetooth-batteridriven design med låg energi som ger dig frihet att placera rumssensorn var du vill. De medföljande 2xAAA-batterierna håller i två år.

Överlägsen klimatautomation

Rumssensorn är resultatet av år av utveckling, som leder vårt ekosystem för inomhusklimat till perfektion. Alla funktioner du gillar med Sensibo integreras med sömlös harmoni.

Hur fungerar kommunikationen mellan min osmarta luftvärmepumpen/AC och Sensibo Air?

Precis som din luftvärmepump/AC redan idag kommunicerar med din luftvärmepump/AC via en IR-fjärrkontroll, så kommunicerar Sensibo Air styrenhet med hjälp av IR. Det blir din "nya" fjärrkontroll som istället styrs av din smartphone via t ex Sensibos app. 

Hur vet Sensibo Air vilken luftvärmepump/AC jag har?

Alla produkter såsom luftvärmepump, AC, TV med mera som styrs av en vanlig IR-fjärrkontroll kommunicerar via IR (infrarött ljus). Dessa ljussignaler styr genom en typ av "morsekod" som skickas ut via ljuset. Varje knapp och funktion har sin egen "morsekod". Varje gång du trycker på en knapp skickar fjärrkontrollen även ut en identifiering av den produkt som fjärrkontrollen ska styra. Denna kod läser Sensibos styrenhet av och identifierar från en databas vilken typ av luftvärmepump/AC du har.

Kompatibilitet:

  • Apple Homekit.
  • Google Assistent.
  • Alexa.

Kompatibel med Athom Homey?

Ja, bland annat via Homey-appen "Sensibo".

Kompatibel med Tibber?

Ja, kompatibel med Tibber.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop