Fjäder blom mörkrosa

69 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Ett måste årets dekorationer

Inred hemmet med moderna, roliga och fina saker. Du spenderar mycket tid i ditt hem och det måste vara din egen fristad där du laddar batterierna och framförallt vara ett ställe där du trivs. Därav är det ännu viktigare att du dekorerar och inreder med saker som du gillar och som känns rätt för dig. Heminredning är fantastiskt roligt och hos Sakligheter hittar du massor av härlig heminredning och inredningsdetaljer online på nätet. 

Hos Sakligheter hittar du inredningsprodukter och saker för hemmet som är moderna, har rätt kvalité och som har rätt pris. Ett av våra populära varumärken är A Lot. A Lot Decoration erbjuder moderna och trendiga inredningsdetaljer för det svenska hemmet till riktigt bra priser. Här hittar du detaljer som alla andra inte har. Garanterat kommer du hitta din nya favorit från A Lot Decoration. 

Inredningsdetaljerna från A Lot är alltid omåttligt populära och de passar så bra in i hemmet. Dekorera med dem på bordet, i hyllan, på byrån eller till och med utomhus.

En riktigt fin dekoration till våren och årets påskris. Fjädrarna sitter på en tråd som gör det lätt att fästa dem på riset eller pyntet. Cirka 5 cm.

Levereras i 12-pack!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se