Flaggspel Student 4 meter girlang

VICTORIA'S DESIGN HOUSE

Artikelnr: 19220

49 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Dags att ta studenten? Det är något som bara måste firas! Något som är viktigt till studentbjudningen är dekorationerna och vad passar då bättre än svenska flaggan och studentmössor - i en girlang! Här har du den perfekta girlangen som består av fyra flaggor och tre studenthattar!Girlang Sverigeflaggor och Studentmössor är en girlang som passar perfekt att dekorera med på studentskivan eller studentflaket, den består av ett snöre som är ca 417cm. På snöret hänger fyra flaggor och tre studentmössor, det går enkelt att byta ordningen eller flytta dom på snöret. Mössan är ca 25,5cm x 15,5cm och flaggan är ca 22,5cm x 15cm.Material: PapperGirlangens längd ca 417cm (snörets längd)Fyra flaggor och tre studentmössorMått på mössa: ca 25,5cm x 15,5cmMått på flagga: ca 22,5cm x 15cmDubbelsidigt tryck Material: PappDesign: Victoria's Design HouseStudentdekoration Studentflagga Studentpynt

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.