Deerma JS100 Matberedare

DEERMA

279 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Den här kompakta mathackarenmatberedarenJS100 från Deerma är inte bara perfekt i ett kök utan är även perfekt att ha med när du reserTack vare dess kraftfulla batteri kan det användas upp till 30 gånger på en enda laddning En kraftfull motor säkerställer mathackarens höga effektivitet och en praktisk knapp gör den enkel att använda Satsen innehåller också en liten skrapa med vilken du kan rengöra behållarens väggar noggrant från matrester Matberedaren är utrustad med ett 1500 mAh batteri som är ansvarig för dess imponerande långa driftstid Du kan enkelt ladda enheten med USB-C-kabeln och det tar endast 2 timmar Du behöver inte oroa dig för att behöva ladda det för ofta Matberedaren kommer att överraska dig med dess prestandaMatberedarens motor är mycket kraftfull Den kan hacka mat upp till 60 gånger per sekund Så oavsett vad du vill laga för mat så kommer den här funktionella apparaten att göra jobbet perfekt Den kommer att hacka grönsaker frukt eller kött på noll

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn