Fritel MG 2570 Köttkvarn

FRITEL

1 299 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En stilren köttkvarn från Fritel som du kan använda för att få färsk köttfärs som i sin tur kan användas till att laga hemlagade biffar hamburgare korvar och mycket mer Med den här effektiva köttkvarnen är allt möjligt En stor fördel med att göra sina egna korvar biffar och hamburgare är att du vet exakt vad som är i dem Du kan även krydda allt efter din egen smak Med denna blir det lätt att skapa dina egna fantastiska variationer och upptäcka din inre mästerkock Du behöver inte vara orolig över säkerheten med denna köttkvarn Den är extra säker tack vare motorskydd vid matstopp Dessutom är den försedd med halkskydd i gummi som fäster vid ytan under Se alltid till att apparaten står på en stabil jämn och torr bänkskiva Fritel har 10 års garanti på nästan alla sina produkter det står på vilka som har avvikande garanti Registrera dina Fritel-produkter på deras hemsida och få ytterligare 5 års garanti Specifikationer ModellMG 2570FärgSvart silverElektr

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn