Fritel Turbo SF 4905 Fritös 2x8 liter

FRITEL

4 199 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Med denna stora gråa Turbo SF 4905fritös från Fritel kan du göra din alldeles egna friterade mat hemma i köket Du kan göra krispiga pommes fritesfriterad kyckling vårrullar banan falafel och massor av annan god mat Denna fritös är solid pålitlig och enkel att använda Många är rädda för att fritera själva men med en egen fritös är det lätt som en plätt Den här fritösen är utrustad med dubbla värmeelement vilket gör att den kan fritera upp till 50 snabbare vilket även sparar energi Dina pommes frites kommer att bli perfekt krispiga med denna fritös Med denna blir det möjligt att göra fantastiskt goda belgiska pommes frites hemma i ditt kök Fritösen har Cold zone vilket innebär att den stekolja du använder förblir klar och håller upp till 3 gånger längre Det går att använda fast fett i denna fritös tack vare dess unika smältfunktion vilket innebär att tex pommes frites inte blir lika flottiga Den är tillverkad av rostfritt stål och den går att montera isär och kör

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn