Kulpenna Tombow AirPress BC-AP11 Svart/Grå

TOMBOW

Artikelnr: 8828

189 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Artikel: Kulpenna Tombow AirPress BC-AP11 Svart/Grå

Beskrivning:
- Kulpenna Tombow AirPress BC-AP11 Svart/Grå
- Skriv "upp-och-ner" och på vått papper, innovativ tryckluftsteknik - Tombow Airpress är en kulspetspenna som tack vare att patronen blir trycksatt varje gång du använder klickmekanismen. Detta medför att pennan hela tiden fyller på bläck till kulan och säkrar ett jämt bläckflöde både på vått/fuktigt papper, när du skriver med pennan "upp-och-ner".
- Kraftig clip-fjäder - Pennan har även en kraftig och hållbar clip-fjäder som håller pennan på plats i dina kläder eller på din skrivplatta.
- Gummerat grepp - Pennkroppen är gummerad och ger ett säkert grepp.
- Klarar tuffa tag - Pennan klarar tuffa tag och passar både för proffs, på arbetsplatsen och i hemmet.
- Ögla för snöre - Pennan har även en ögla som kan användas till att knyta ett snöra i, antigen för att kunna ha pennan i ett snöre runt halsen, eller för att de ska stanna kvar på en viss plats.
- Utbytbar patron (använder sig av patron BR-SF)
- Pennans längd: ca 12 cm
- Pennan tjocklek: ca 12 mm
- Kulbredd: 0,7 mm
- Skrivbredd: ca 0,28 mm
- Bläckets färg: Svart
- Pennans färg: Svart/Grå (Black)

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop