Kulspetspenna med ställ Ballograf Epoca Bank DeskSet Stig Lindberg Blues (med kedja)

BALLOGRAF

Artikelnr: 10683

359 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Ballografs älskade klassiker, deskset, med Blues-mönster av Stig Lindberg.

Stig Lindberg (1916-1982) tillhör de mest kända formgivarna i Sverige. Hans arbete var mycket mångsidigt och fascinerar än idag. Många känner framför allt till arbetet med keramik och porslin på Gustavsbergs Porslinsfabrik.

Detta är Stig Lindberg klassiska mönster Blues på pennan Deskset från Ballograf som också en känd för att vara mycket klassisk. Oavsett om pennan ska användas på jobbet, hemma eller som dekoration så drar den alltid blickarna till sig.

Den är perfekt pennan för banker och receptioner eller mottagningsdiskar, med den klassiska Epoca Bank Deskset finns det garanterat alltid en penna till hands för gästerna.

Epoca Bank Deskset från Ballograf passar utmärkt för alla kontor eller arbetsmiljöer där gäster ofta tas emot. I uppsättningen ingår en stabil bas som håller upp en kulspetspenna så att du snabbt kan komma åt den. Basen har en baksida av halkfritt gummi som ger ökad fasthet. Pennan är också ordentligt fäst vid basen med en metallkedja, vilket förhindrar att den försvinner eller tappas bort, och det minskar mängden småprylar på skrivbordet. Med pennans mediumspets får du jämn och lättläslig skrift på dokument. Skrivlängd cirka 8 000 meter.

Deskset kom redan 1961 på marknaden och är därmed bara ett år yngre än Ballograf Epoca. Med åren har den utvecklats till en synonym för hela varumärket. Penntillverkningen utförs i Sverige och monterats för hand i sju steg i Ballografs fabrik

Pennan levereras med en Ballograf Originalpatron med blått arkivcertifierat bläck och mediumspets. 

Beskrivning:

  • Klassisk kulspetspenna i ställ med 45 cm  lång kedja samt gummifötter för att inte glida.
  • Utbytbar svenskt arkiv Ballograf Original-patron som skriver 400 A4-sidor (ca 8000 meter).
  • Tillverkad av miljövänlig CAP-plast (cellulosabaserad).
  • Med kedja, som håller pennan fäst till pennstället.
  • Bläckets färg: Blå
  • Pennkroppens färg: Vit/Silver
  • Pennställets färg: Vit/Silver
  • Designmönster: Blues av Stig Lindberg

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop