Pilot Frixion Remover radergummi, Blå (EFR-6-L)

PILOT PEN

79 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Artikel: Pilot Frixion Remover radergummi, Blå (EFR-6-L)

OBS: Detta radergummi används EJ till vanliga pennor utan är enbart till för att användas till samman med bläck som raderas med hjälp av friktion, t ex pilot Frixion-pennorna med raderbart bläck.

Beskrivning:
Frixion Remover är radergummit som fungerar med till Pilot pens raderbara bläckpennor.

Pilot Frixion-pennorna har normalt ett outslitligt radergummi inbyggt, men en del föredrar att ha ett radergummi vid sidan om för att slippa att använda sig av pennan hela tiden

- 1 st Pilot Frixion Remover radergummi.
- Mått: ca 57 x 18 x 7 mm
- Färg på höljet: Blå

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop