Affari Skål Togo Ø 16 cm - Vit/Svart

AFFARI

179 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En vacker vit skål i stengods med dekorativa prickar på insidan från Affari of Sweden Den har en diameter på16 cm och en höjd på 6 cm Denna skål har ett vackert utseende med en unik design som kommer att göra din dukning komplett eller göra sig fin som en vacker men praktisk inredningsdetalj som skål på bordet i hyllan på skänken och mycket mer Du kan använda den som både en mindre serveringsskål eller en skål att äta ur Det finns många möjligheter med denna vackra skål Specifikationer Storlek på produkt16 x H 6 cmFärgVit svartMaterialStengodsIngår i förpackningen1 stSkötselrådHanddisk rekommenderasMatcertifierad Ja

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn