Bordstablett Skaldjursfest Multi - Ekelunds

EKELUND

Artikelnr: A1427

169 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste PostNord-utlämningsställe
Produktbeskrivning
En vacker svensktillverkad bordstablett i ekologisk bomull från Ekelunds, Linneväveriet i Horred. Bordstablett Skaldjursfest har ett festligt mönster med skaldjur, räkor, krabba och kräftor. Designad av Maria Olsson. Detta är en bordstablett som kommer att sprida mycket glädje i ditt hem och dukning. Finns även som matchande kökshandduk. Vävd med kärlek och omtanke i Horred.100% ekologisk bomullGOTS-certifieradTillverkad i Horred, Sverige Storlek 35x48 cm Material 100% ekologisk bomull Färg Multi Tvättråd 60 grader, ej sköljmedel Ekelunds, Linneväveriet i Horred AB är ett familjeföretag med en lång tradition av textiltillverkning sedan 1692. Ekelund räknas som världens äldsta vävarfamilj. All produktion sker fortfarande i den lilla orten Horred, som ligger belägen mellan Borås och Varberg. Ekelund har ett starkt miljötänk och alla textilier tillverkas i 100% ekologisk bomull och lin. Dessutom är företaget GOTS-certifierad, vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier. Ekelund skapar inspirerande design som väcker hemlängtan var dag, både nu och i framtiden.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex