Stor godissäck röd

399 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Vacker julsäck med konfektyr

Vi på sakligheter älskar julen och framförallt så älskar vi julgåvor! Vårt stora sortiment av julgåvor med konfektyr är oerhört populärt och vi hjälper årligen hundratals företag i hela Norden med sina konfektyrpresenter!

Om du önskar alla gåvorna till samma adress - lägg din order direkt här på sidan

Om du önskar gåvorna till olika adresser - maila din order till info@sakligheter.se så hjälper vi dig! 

En av årets alla nyheter. Vi är först på marknaden med dessa nya, härliga jutesäckar av en fantastisk kvalité! En helt ny upplevelse med ännu bättre kvalité och upplevelse. Julsäcken har ett lenare material som skapar en exklusivare känsla. Ett alternativ om du vill uppdatera årets julgåva och ge något riktigt fint.

Julsäcken är gjord i en härlig grå färg som sedan dekorerats med vackra snöflingor. Säcken skapar en exklusivare känsla och ger ett juligt intryck. En lyxig säck som ger ett fint intryck och som garanterat kommer bli omåttligt populär. Konfektyrsäcken tar direkt tankarna till julen och den är väldigt trevlig att titta på. Proppfull med god konfekt av den allra bästa kvalitén.

Denna vackra säck är en oerhört omtyckt gåva. Ge bort den till nära, kära, vänner eller personal. Vi är noga med kvalité så därför packar vi alla våra korgar, säckar, tråg och askar själva. Vi fyller dem enbart med det allra bästa och vi kan lova dig en säck med den allra bästa kvalitén. Vi ger dig en härlig blandning av de allra bästa kolorna. Dessa mixas tillsammans med god choklad, härlig lakrits, spännande nyheter och massvis av klassiker. Detta är en jutesäck du kommer att älska.

  • 3000 gram
  • Inslagen konfekt i världsklass
  • Vackert inslagen och fint presenterad

Innehållsförteckning:

Vänligen se tillhörande PDF-fil med innehållsförteckning för produktens godisblandning. All konfektyr är inslagen. Vi reserverar oss för mindre ändringar styrda efter tillgången av godis.

Vänligen observera att bilden visar ett exempel på produktens innehåll samt ett förslag på hur produktens innehåll kan se ut. Den faktiska produktens innehåll kan skilja sig mot bilden. Dock är fortfarande innehållet i toppklass samt enbart inslaget. Vänligen observera att färg på rosett/band kan skilja sig från vad bilden visar samt att varje produkt är handplockad.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se