Led-Ljus till Toalettsitsen

Artikelnr: 51274226

Regular Price 229 kr
Du sparar 57% Specialpris 99 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Led lampa till Toalettsitsen
Vårt mål med den här led lampa för toalett är att se till att din upplevelse i badrummet blir bättre, ljusare och roligare. Här har vi en enkel och prisvärd lösning som hjälper dig att lysa upp hela toalettstolen - inifrån! Med 8 behagliga färger med mjuka övergångar att välja mellan, kommer du aldrig att gå tillbaka till en tråkig gammal standardtoalett igen. Även om du ska göra dig redo på morgonen eller göra din makeup på natten, kommer denna toalettlampa att göra ditt liv enklare! Det ser riktigt coolt och originellt ut när man ser hur det lyser ur toalettstolen. LED-belysningen är lätt att fästa på sidan under toalettringen, på samma sätt som ett toalettblock.
✔️ Otroligt populär toalettbelysning

✔️ Ställ in ljuset som du önskar med 8 olika färger

✔️ Passar alla toaletter

LED-lampa för din toalett är superenkel att montera och tänds och släcks automatiskt tack vare den inbyggda rörelsesensorn i toalettbelysningen. Äntligen kan du göra dina nattliga besök på toaletten och få ett mjukt och behagligt ljus, som du dessutom slipper tända eller släcka själv.

Led-Ljus till Toalettsitsen

- Drivs med 3 st AAA batterier (ingår ej)

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore