Starburst Firework ledlampa

Artikelnr: 78418572

Regular Price 399 kr
Du sparar 55% Specialpris 179 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Starburst Firework ledlampa

Ljuslisten har 240 LED-lampor och går att synkronisera med musik och ljud. Om du älskar musik är denna fyrverkeripjäs ett måste för dig. Se de coola mönster som skapas när musiken spelas. Detta är verkligen en cool pryl som man älskar att kolla på.

Med inbyggd känslighetsjusterbar mikrofon kommer ljusets färg att bli ändrad med musikbeats eller din röstvolym, oavsett om du vill starta en galen fest, njuta av ett spännande, intensivt dataspel eller skapa romantik, avkoppling eller feststämning med musik. Med denna roliga ledlampa får du helt enkelt fram exakt den stämning du behöver. Detta kommer bli din bästa vän när det kommer till att skapa den perfekta känslan i ditt rum.

Fjärrkontrollen kan justera flera färger, inklusive 16 solida färger och justerbar ljusstyrka; med 8 förinställda lägen, 8 musiklägen och 2 hastighetslägen (långsam och snabb)

Enkel installation: Använd en torkduk för att rengöra ytan och se till att det är ordentligt torrt. Dra helt enkelt bort tejpen från ljusremsan och kontrollenheten och applicera där du vill sätta upp den
Fäst på ren och torr yta

Starburst Firework ledlampa

LED-ljuslist med fyrverkerieffekt
Ljudkänslig mikrofon
Lätt att montera

Använd denna ledlampa för att dekorera din  sovrum, kök, veranda, vardagsrum, speciellt bra för helgdagar och evenemang som jul, Halloween, fester.

Starkt lim: Allt-i-ett-satsen kommer med en adapter, en fjärrkontroll och 16 rep med remsor, varje remsa är 23,6 tum lång, med 15 SMD 5050 LED Strip-lampor. Starkt lim gör ljuslisten lätt att montera på dina väggar.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore