Unique bag by ALTI Brun

ALTI

Artikelnr: 14984

2 795 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En snygg väska med mycket plats Unique bag by ALTI är tänkt att passa för den moderna kvinnan som söker en stilren shoppningväska. Väskan innehåller 3st dragkedjefickor. Innerfickan har helt djup och vinyldragkedja, även bakfickan har helt djup och vinyldragkedja för att vara skonsamt mot kläderna. Framfickan har halvt djup med metalldragkedja för ett snyggt och tufft utseende. Väskan har gott om plats för dina prylar i det stora facket och innehåller även en mobilficka för din telefon. Det stora facket är utrustat med vinyldragkedja så du helt kan stänga din väska. Handtagen är väl anpassade för att sitta bra på axeln. Alla läderkanter är målade för bästa hållbarhet. Stilren väska av med liten berlock Väskan är designad ALTI vilket syns både på det graverade hjärtat och den vackra lilla silverberlocken som medföljer. Smycket är format som en droppe och graverat med texten UNIK. Vill du inte ha kvar smycket på väskan så går det bra att istället hänga det i ett armband eller halsband. Det bästa av två världar - silversmycke och kvalitetsväska Bakgrunden till väskan är att ALTIs grundare Åsa Backman själv skulle köpa en väska hon önskat sig. Hon såg den i en affär men när hon skulle köpa den var den slutsåld. Hon lyckades få fram vilket märke väskan var tillverkad av och ringde upp tillverkaren. Det blev ett mycket intressant samtal med en trevlig man som hon utbytte erfarenheter gällande tillverkning och design med. Det hela slutade med att han sa att Åsa själv borde erbjuda sina kunder en väska med ALTIs eget varumärke. Sagt och gjort, där började resan mot ett eget väskmärke! Kvalitetsväska med schyssta villkor Väskorna är tillverkade av semi-vegetabiliskt garvat buffelläder och finns i färgerna brunt och svart. Metalldelarna är nickelfria och dragskorna i skinn. Väskorna tillverkas på en fabrik i Indien som har BSCI-certifikat och ett garveri som följer Reach-direktivet. Det innebär att väskorna kommer från en fabrik där alla jobbar under goda förhållanden och där barnarbete INTE förekommer.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI