Unique bag by ALTI - DEAREST Svart

ALTI

Artikelnr: 14987

1 845 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Väska som rymmer dina käraste ägodelar ALTIs egendesignade skinnväska Unique bag by ALTI - DEAREST är lillasystern till den större modellen Unique bag by ALTI. Denna väska är mindre och passar dig som söker en stilren, nätt och smidig axelbandsväska som rymmer dina käraste ägodelar - your DEAREST things. Väskan innehåller 2st dragkedjefickor. Innerfickan har helt djup och vinyldragkedja, även bakfickan har helt djup och vinyldragkedja för att vara skonsamt mot kläderna. Väskan rymmer lätt dina nödvändigaste prylar i det stora facket som är utrustad med vinyldragkedja så du helt kan stänga din väska. Axelremmen är reglerbar och dropplängden är 65cm (en vanlig längd på axelbandsväskor). Läderkanter är målade för bästa hållbarhet. Alla metalldelar är självklart nickelfria och dragskorna är i skinn. Stilren väska med berlock Precis som den större modellen av ALTIs väskor så kommer denna väska med en vacker liten berlock. Smycket är istället för en droppe format som ett litet hjärta med ordet UNIK stansat. Vill du ha något annat ingraverat så går det också bra, bara hör av dig till ALTI så löser vi det. Varje berlock har sitt eget nummer på baksidan och är därmed alldeles unik. Väska tillverkad under goda förhållanden Detta är en unik produkt gjord helt i semi-vegetabiliskt garvat buffelläder som finns i brunt och svart. Väskan är designad av ALTIs designer Åsa Backman och tillverkad på fabriken i Indien där arbetarna jobbar under goda förhållanden och barnarbete INTE förekommer. Fabriken och garveriet innehar flera certifikat för att vara säker på att detta efterföljs, bland annat: ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljö) och OHSAS 18001 (Hälsa & Säkerhet) Fabriken innehar även BSCI certifikatet och garveriet följer Reach direktivet.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI