Omfamna Livet

ALTI

Artikelnr: 14257

1 198 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Silverarmbandet som heter "Omfamna livet" är ett unikt samarbete med den omtyckta föreläsaren Tomas Gunnarsson. Jag har länge följt honom och tycker mycket om hans fina texter och citat. En dag slog det mig att jag skulle fråga honom om vi skulle göra ett samarbete på något sätt- hans text och min design i ett unikt smycke. Tänk att han tyckte det var ett bra förslag och sa JA till det :) Tomas har en massa fina texter så det var inte helt lätt att välja vilken vi skulle börja med. Tillslut valde jag ut den här vackra texten eftersom den säger så otroligt mycket och inger hopp om framtiden. "Sluta jaga livet - omfamna det". Vi ville ha en stilren design som passar både män och kvinnor och som inte skulle bli för dyr eftersom alla ska ha möjlighet att köpa det. Eftersom detta är ett samarbete så ligger armbandet mycket bra i pris, allt för att fler ska kunna unna sig det. På utsidan i ena änden av armbandet, är den keltiska symbolen som heter "Embrace life" graverad. Den passar så fint ihop med texten på vårt vackra smycke och gör det fulländat. På insidan av armbandet finns såklart både Tomas och ALTIs loggor. Tjockleken på det stela silverarmbandet är ca 1,1mm och går att försiktigt trycka ihop och vidga så det passar just din handled. Bredden på armbandet är ca 6,5mm. Tomas Gunnarsson är en mycket uppskattad föreläsare och författare inom personlig utveckling. Han brinner för att motivera människor till att lyfta sig själva och andra. Hans popularitet har lett till fler än 500.000 följare på Facebook och Instagram på sidorna ”Att lyfta sig själv och andra”. Armbandet är skapat utifrån ett av hans mest omtyckta citat. Vill du veta mer om Tomas: www.tomasgunnarsson.se  

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI