girlPOWER-örhängen ett med earcuff och kedja och ett utan

ALTI

Artikelnr: 14631

1 150 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Tuffa silverörhängen från kollektionen girlPOWER- en med earcuff och kedja en med vanlig pigg.  Kollektionen “girlPOWER” har skapats som en symbol för självständighet och kvinnlig styrka. Letar du efter unika örhängen med budskap? Kanske ett coolt smycke som symboliserar dig som kvinna? Hos ALTI hittar du silversmycken som alltid är tillverkade med en tanke bakom. Smycket symboliserar en stark kvinna som är trygg och vågar tro på sig själv. En kvinna som står med båda fötterna på jorden och som utstrålar självsäkerhet. En kvinna – en hjältinna. Vår förhoppning med smycket är du de gånger du känner dig osäker eller svag kan känna dig starkare bara genom att bära ett girlPOWER-smycke. Vi vill att smycket ska hjälpa dig att känna kraften och samhörigheten med dina systrar runt om i världen. Det otroligt populära smycket finns nu även i dessa coola, lite mindre örhängen där “piggen” som man sätter igenom örat är i mitten av örhänget vilket innebär att man kan välja hur man vill ha dem sittande på örsnibben. Här får du en med enbart pigg och en med earcuff och kedja så du kan ha en modell i varje öra. Ena örhänget har enbart en pigg och det andra har en earcuf foch en kedja. Storleken på dessa silverörhängen är längd ca 20mm, bredd ca 10,3mm och tjocklek ca 1,3mm. Längden på kedjan är ca 50mm. och diametern på earcuffen är ca 11mm.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI