Manschettknappar Borstade

ALTI

Artikelnr: 14999

2 195 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Manschettknappar till speciella tillfällen Manschettknappar är fina dekorativa accessoarer som ofta används vid lite mer speciella tillfällen såsom högtider, dop, bröllop och begravningar. Syftet med manschettknappar är att de ska hålla ihop det extra tyget som finns nere vid handlederna på en långärmad skjorta. Det är detta som kallas manschett. Dekorativa manschettknappar Att bära manschettknappar är en tradition som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1500-talet. Det var då män började hålla ihop nedre delen av sin skjorta (manschetten) med hjälp av tråd. Ofta var knapparna prydda av porträtt av familjemedlemmar eller familjevapnet. Idag kan manschettknapparna se väldigt olika ut för att framhäva personlighet och stil. Manschettknappar i olika varianter ALTIs egendesignade manschettknappar finns i tre olika varianter för att passa vid olika tillfällen. Välj mellan stilrena och borstade manschettknappar, blanka stilrena manschettknappar med eller utan text och mönstrade manschettknappar med svartoxiderat mönster som tillhör smyckekollektionen Wave. Graverade manschettknappar Vill du gravera in ett namn eller ett ord på dina manschettknappar så ordnar vi på ALTI det. Uppge i så fall detta i meddelanderutan när du lägger din order.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI