A New Beginning Blank Silverkedja 45 cm

ALTI

Artikelnr: 14928

1 495 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Halsband som symboliserar nystart Att livet inte alltid är helt enkelt vet nog de flesta av oss. Ibland kan man verkligen känna känslan av att man behöver en nystart för att orka, komma framåt och växa som människa. Silversmycket A New Beginning togs fram i samband med att pandemin lamslog hela världen. Livet förändrades på många olika plan och vi fick ett helt nytt sätt att både träffa folk och hantera vår omvärld. En ständig känsla av oro och frågeställningen: Hur blir det sedan? När det en dag är över så kommer såväl planeten som mänskligheten att få en helt new beginning och en ny chans att starta om. Silverhalsband med keltisk symbol Detta otroligt vackra halsband symboliserar kraften i en nystart. ALTIs egen tolkning av den starka keltiska symbolen A New Beginning inger hopp, styrka och tro på en lycklig framtid. Halsbandet har även en svart Cubic Zirona-sten fastsatt i den nedre delen av smycket.  

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI