ALTI-angel Blank Silverkedja 45 cm

ALTI

Artikelnr: 14894

1 495 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Halsband med skyddsängel Ett vackert och personligt halsband som har en fin liten skyddsängel. En skyddsängel är enligt traditionen en ängel som skyddar den som bär den mot olycka. Alla har vi bra och dåliga dagar så vad passar då bättre än att kunna känna och titta på sin egen lilla ängel för att känna sig mindre ensam? Ge bort ett halsband med ängel Detta unika halsband med namnet ALTI-angel passar lika bra att ge bort i present som att behålla till sig själv. Många väljer att ge bort en skyddsängel vid dop eller till den som nyligen fött barn. Ge bort detta halsband som en gåva till någon du tror skulle uppskatta att alltid kunna bära med sig sin egen ängel runt halsen. Halsband med sten från Kroatien Huvudet på ängeln är gjort i vit marmor-sten som kommer från ön Brac i Kroatien. Ängeln är tillverkad helt i 925 sterlingsilver. Kroppen är slät och vingarna är hamrade.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI