Butterfly Blank Silverkedja 80 cm

ALTI

Artikelnr: 14935

1 495 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Silverhalsband med fjäril Fjärilen är bland det vackraste som finns i vår värld enligt ALTI. Fjärilens symbolik är dessutom betydelsefull, stark och passar vid så många olika tillfällen. En fjäril är ett tecken på en ny början men står även för pånyttfödelse och förändring. Den har sedan tidens tolkats som en andlig symbol för återuppståndelse, odödlighet, själen och livet. Denna vackra lilla fjäril är därför perfekt att bära med sig eller ge bort som en gåva till någon annan. Ge bort ett halsband med fjäril Halsband med fjärilar är vanliga att ge bort vid till exempel dop eller födelsedagar. Den lilla fjärilen symboliserar då livet och glädjen. Utöver att stå för pånyttfödelse och liv så står den också för den högsta formen av kärlek och skönhet. Om du letar efter ett halsband att ge bort i present så passar detta Butterfly-halsband perfekt. Vackert smycke med tyngd ALTIs Butterfly-halsband består av en ring i silver med en vacker fjäril fastlödd på smycket. Det är ett betydelsefullt smycke med tyngd och kvalitet som är tillverkat helt i 925 sterlingsilver. Välj själv om du vill stansa ett ord på ringen eller om du vill ha det utan text. Det är precis lika fint vilket som! Om du planerar att ge bort detta fjärilssmycke i present så skulle en fin gravering kunna vara namnet på personen som får det, ett datum (till exempel vid dop) eller liknande.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI