Pusselbit - The missing piece Blank Läderrem

ALTI

Artikelnr: 14942

1 195 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Halsband med pusselbit ALTIs smycke The missing piece är en liten pusselbit som sitter fast i ett hänge och antingen en silverkedja eller en läderrem. Att det är just en pusselbit som är själva smycket har flera anledningar. En pusselbit kan symbolisera så mycket beroende på vem man är och med detta smycke är det endast du själv som avgör vad betydelsen är för dig. Vill du hellre ge bort ett smycke till någon du uppskattar så är The missing piece perfekt som en gåva. Det stilrena smycket är tillverkat i massivt 925 sterlingsilver och har en härlig tyngd. "Pusselbiten som saknats" En pusselbit kan symbolisera det stora livspusslet som kan vara svårt att få ihop, en pusselbit som saknas för att få livet att bli helt eller helt enkelt den pusselbit som äntligen kommit på plats och därmed lagt färdigt pusslet. Hjärtats pusselbit kan vara en vacker symbol att ge bort till din partner för att visa hur allt föll på plats genom att ni två blev ett. Ge bort ett halsband med pusselbit Känner du någon som ständigt kämpar mot livspusslet? Som verkligen gör allt i sin makt för att alla omkring ska få det så bra som möjligt? Då kan detta halsband med pusselbit vara en mycket uppskattad gåva att få som ett tecken på att någon annan ser allt man gör. En slags bekräftelse på att man räcker till. Känner du kanske istället någon som mist en kär vän, familjemedlem eller älskade? Även då kan detta vackra halsband med pusselbit ge en liten tröst i mörkret. Även om ens fysiska pusselbit kanske vandrat vidare så kan detta symboliska halsband ge känslan av att man ändå har sin missing piece nära, alltid.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI