"Satisfaction"

ALTI

Artikelnr: 11514

3 695 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Unikt, modernt silversmycke! ”Satisfaction”- smycket som andas självständighet, kvinnlig styrka och passion. Tanken är att Satisfaction ska återge både en stark och personlig men ändå en smakfull och klassisk look beroende på bärarens stylingsval. Veronika Eriksson och Åsa Backman har tillsammans skapat smycket Satisfaction. Halsbandet är droppformat och har en längd på ca 39,5mm, en bredd på ca 25mm och en höjd på ca 2,6mm. Här möts en abstrakt naturlig elegans med en unik form och design. Ett modernt Camésmycke i massivt silver med unik design. Det hänger i en 45cm lång kedja som man kan fästa i en kortare längd om man så önskar. Här följer historien om hur smycket kom till och information om oss: ”Allt började med att vi fastnade för varandras produkter och på vägens gång har vi startat ett samarbete genom att gemensamt skapa ett smycke. Första produkten i detta samarbete är detta silverhalsband som är framtaget och specialdesignad utifrån en av Veronikas målningar. Med Åsas uttryck i form och design blir det ett unikt smycke där inspiration kommer från Veronikas målning.” ”Vi har båda våra unika konstnärliga uttryck och vi arbetar på ett liknande sätt. Vi är konstnärer båda två fast vi gör olika saker.” Veronika Eriksson- Min stora passion i livet är att måla och det som ger mig inspiration till konsten kommer från många olika håll, till exempel ljus och mörker. Årstider, människors vägval och deras livsöden är en stor inspirationskälla. Jag gör ofta färgval och blandar nyanser utifrån hur jag uppfattar min omgivning. Detta är svårt att beskriva med ord hur den känslan omvandlas till en bild inombords som i slutändan kommer ut som ett motiv på en tavla. ”Jag målar allt mellan himmel och jord men helst ansikten och abstrakta motiv, och uteslutande i akryl.” Åsa Backman- Att designa och skapa smycken i silver är så naturligt för mig. Silver är inte bara ett underbart material att arbeta med, utan även fantastiskt snyggt, klassiskt och vackert att bära. Alla mina smycken har en mening och är tidlösa och eftersom jag själv designar dem ska mina kunder alltid kunna känna igen ett smycke från mig. Det är naturen, livet och alla dess händelser som är min största inspirationskälla till skapandet. ”Alla mina smycken skapas med en tanke bakom, och själ och hjärta finns alltid med i processen.”

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI