Själsstark

ALTI

Artikelnr: 15397

1 795 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
"SJÄLSSTARK" - ett magiskt vackert ord med fin innebörd! Detta är en unikt handgjort silverring med texten stansad på ringen för hand- bokstav för bokstav. En perfekt påminnelse att bära på fingret för att komma ihåg detta viktiga! Att vara själsstark handlar om att inse sitt värde som människa och att våga vara sann mot sig själv. Det betyder att vi behöver ha redskap för att hantera livets alla utmaningar. Dessa redskap kan vi skaffa och samla på oss under livsresans gång. Hur kan man då få  en stark och sund inre motståndskraft?  Jo vi måste lära oss våga be om och ta emot hjälp. Vi behöver också träna på att förlåta oss själva och andra och ge oss själva och vår själ utrymme att växa, leva och utvecklas. Att värna om relationer och vara snäll mot sig själv och andra. Att vara kreativ och få en chans att vara med och påverka vår livssituation, våga ha drömmar och visioner om framtiden och glöm inte det viktiga- att försöka göra bra saker för både dig själv och andra! Mått: Ringen är gjord av halvrund 6mm silvertråd som är utvalsad så den är platt mitt uppepå och där är texten stansad. Bredden är ca 6mm och höjden ca 3,5mm. Silverringen är helt handgjord och vi gör den i ditt fingers storlek så skriv i meddelandefältet vilken storlek du önskar på ringen.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI