Tro, Hopp och Kärlek

ALTI

Artikelnr: 14396

1 495 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Här är ALTIs helt egna design av den klassiska symbolen "Tro, Hopp och Kärlek" . Ett unikt och vackert silverhalsband med de fina symbolerna- ankare, kors och hjärta. Ett tidlöst smycke men ändå i en modern tappning med stilrent uttryck. Hänger i en silverkedja. Här följer en förklaring till symbolerna: Korset  står för tron , en kristen relation mellan gud och människan.  Tro  är att lita på att Gud finns, att Gud leder mig. Ankaret står för hoppet eftersom ett ankare ger en förankring och en fast punkt nere i vattendjupet, vi kan inte se det men vi kan ändå lita på att det håller. Det är därför ankaret är hoppets symbol, vi har en trygg punkt att hänga fast vid när det stormar, ge inte upp, det är aldrig kört,  hoppet  om ett evigt liv. Så kommer hjärtat,  störst av dem är  kärleken,  som det står i Korintierbrevet! Guds  kärlek till oss är så mycket större än vi nånsin kan tänka och förstå!  Kärleken  som helar och förenar,  kärleken  som övervinner allt! Så här står det i 1 Kor 13:13: "Nu består  tron, hoppet  och  kärleken,  dessa tre, men störst av dem är kärleken ".    

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI