Noppborttagare | Pilo fabric shaver

STEAMERY

499 kr
Frakt 99 kr slutsåld
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Noppborttagare | Pilo fabric shaver - Pilo fabric shaver​ är en avnoppare som skonsamt tar bort de irriterande nopporna från alla typer av tyger. Oavsett om nopporna sitter på en ulltröja, i silke eller på kashmir kan avnopparen användas helt utan att det blir några skador på tyget i övrigt.  Du behöver inte heller oroa dig för att batteriet ska ta slut. Maskinen laddas nämligen med USB och en fulladdning ger minst 50 minuters användningstid. För att använda den tar du bara av locket och för avnopparen över den del av tyget som är noppigt. Alla noppor försvinner tack vare de vassa rakbladen som cirkulerar bakom maskinens munstycke. Pilo Fabric Shaver lämnar en slät yta efter sig, och plagget ser som nytt ut. Maskinen stänger sedan av sig automatiskt när munstycket skruvas av. Du behöver alltså inte vara orolig över att rakbladen ska råka skära dig när det är dags att tömma maskinen på de uppsamlade nopporna. Rakbladen och motorn är mycket tåliga och håller i flera år.        

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: livehome