Punch Me Docka - Blå

Regular Price 299 kr
Du sparar 20% Specialpris 239 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Vill du avreagera dig ibland eller är stressad – Vår punch me docka är perfekt för det!

Punch me screaming docka är gjord av mjuk plysch bomull. Det gör antistressdockan hållbar och motståndskraftig mot slag.

Rolig design – När du ser ansiktet på dockan kan du inte låta bli att le. Varje docka har ett roligt ansikte, och “punch me”-texten på magen gör att du vill ge den ett slag så snart som möjligt.

Punch It – Placera dockan på en plan yta, till exempel ett bord, de fyra sugkopparna i botten kommer att fastna ordentligt. När du slår dockans huvud kommer den att studsa tillbaka och skrika.

Både barn och vuxna, det finns tillfällen att ventilera känslor, den här gången finns det en plysch punch me doll.

Design – punch Me-doll. Det är en interaktiv leksak. Den roliga och intressanta formen gör att du vill slå den. Det är sant att den ursprungliga avsikten med denna leksak är att låta dig stressa ner. När du slår den kommer den att göra roliga skrik. Du och dina barn kommer att älska det.

Hur man använder -Öppna först batterilådan, sätt i två AAA-batterier, stäng locket ordentligt och slå på den nedre strömbrytaren. Det finns 4 sugkoppar i botten av leksaken. Efter att ha rengjort dammet på den, placera den på en slät yta så kommer den att hålla sig upprätt. Nu kan du interagera med den roliga dockan!

Storlek: Höjd ca 23 cm.

Behöver 2 AAA-batterier (batterier ingår ej).

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Macskal