Sparkcykel Disparo, black/yellow, inSPORTline

INSPORTLINE

Artikelnr: 1122~IN-16751

4 239 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En svart stilren och stabil sparkcykel från inSPORTline med en rigid ramkonstruktion som inte bara lämpar sig för att åka i stadsmiljöer på asfaltsgator utan har även designats för att kunna användas på cykelvägar, grusvägar och andra medelsvåra terränger.inSPORTline Disparo har konstruerats för både säkerhet under åkturen och möjlighet att komma upp i högre farter Har designats med med 20 tums samt 16 tums uppblåsbara däck med dubbelväggiga fälgar, V-broms i fram och bak för effektiva och snabba stopp.Sparkcykel Disparo har även ergonomiska gummihandtag (TPE) för bästa grepp med justerbar höjd på stammen för individuell tillpassning.Denna modell rekommenderas för personer med en minimumlängd på 155 cm och uppfyller EUs säkerhetsstandard EN-14619.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se