Starkskör-halsband

ALTI

Artikelnr: 15163

1 495 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
STARKSKÖR Vi på ALTI gillar fina och viktiga ord och tycker om att leka med olika ordkombinationer. Ordet STARKSKÖR och SKÖRSTARK betyder så mycket för oss och vi vill att man med stolthet ska kunna få vara både skör och stark på samma gång. Med smycket kan man visa andra att det är helt ok att vara detta! Halsbandet som är format som ett oregelbundet hjärta och är handgjort helt i 925 Sterlingsilver. Det hänger i en 45cm lång silverkedja som ingår i priset. En STARKSKÖR person har gåvan att vara både vara stark och svag på samma gång!   Smyckets storlek: Längd: Ca. 32 mm Bredd: Ca. 25 mm Tjocklek: Ca. 1 mm Kedjans längd är 45cm och den är helt i 925 Sterlingsilver.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ALTI