Studio Pets Gosedjur med resväska - Bulldogen Shady 23 cm

STUDIO PETS

Regular Price 549 kr
Du sparar 40% Specialpris 329 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Möt den glada och söta bulldogs-valpen Shady Shady är ett supermjukt gosedjur vars päls är tillverkad av plysch av bästa kvalitet vilket gör Shady supergosig att krama och klappa Shady älskar att leka med sina vänner och jaga fjärilar Den söta vovven är supermodell och är van vid att resa Ingen kan mode som Shady Du kan ta med dig Shady överallt Shady älskar att resa och sitter gärna i sin snygga resväska Shady har till och med ett eget pass som ger dig mer information om den lilla supermodellen till vovve Du kan även ladda ned en app till en smartphone för att ta söta bilder på vovven med massor av olika filter Ladda ned appen Studio Pets AR kostnadsfritt I setet medföljer 1 st gosedjur 1 st resväska och 1 st pass

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn