Talande knappar för din hund

Artikelnr: 51549341

Regular Price 139 kr
Du sparar 29% As low as 99 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning
Talande knappar för din hund

Tänk om din hund kunde berätta vad de tänker.Med våra talande knappar blir det väldigt enkelt att nå en högre kommunikation med dem och bättre förstå deras behov så att de känner sig hörda och förstådda. De kan läsa våra känslor, följa våra instruktioner och förutse våra önskemål. Det är en av de många anledningarna till att vi älskar dem så mycket.

Om du alltid har undrat vad din hund har att säga, har du chansen att ta reda på det nu. Du behöver inte vara hundtränare för att börja bygga en ny nivå av förståelse för vad din hund vill ha. Nu kan du faktiskt lära dig att lära din hund att prata med knappar. Att lära din hund att använda knapparna är ett roligt sätt att öka kommunikationen som du redan har med din hund. Det är också något som, med lite övning, varje hund kan använda för att kommunicera åtminstone grundläggande saker som att vilja ha en promenad eller att leka. När du har dina knappar vill du börja lära din hund att använda dem. Det enklaste sättet är att para ihop knappar med saker som är värdefulla i din hunds liv. Exempel på ord kan vara mat,boll,leka, gå, gå in på gården mm

Tryck  i cirka 6 sekunder för att spela in ett ljud som är mindre än 30 sekunder.

Diametern på en inspelningsbar knapp är ca: 88*88*42 mm

Batteri: kräver 2 AAA-batterier (medföljer ej )

Passar alla olika hundraser

Maxi inspelningstid: 30 sekunder

Volym ca: 80 dB

Vikt: 80 gram

Material: ABS-plast

 

 

 

 

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore