ASTRO Limited Extra Virgin Olivolja 500ml

CONTI FLAVOURS

Regular Price 249 kr
Du sparar 12% Specialpris 219 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Astro Limited Extra Virgin Olivolja

Oliver av bästa kvalitet
Astro Limited Extra virgin olivolja är av högsta kvalitet. Det är en olja som produceras 100% av oliver från Koroneiki-sorten med fruktig smak, rik arom och låg surhetsgrad. Oliver samlas från våra egna gårdar i Peloponnesos. Odlingen sker utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.

Skördeperiod
Skörden görs för hand och olivfrukten placeras i öppna korgar som låter frukten ”andas”. Det börjar i mitten av oktober, när frukten fortfarande är grön, vilket resulterar i olivolja av hög kvalitet som bibehåller dess unika egenskaper och smak.

Oljeproduktion
Frukten kallpressas sedan vid 27°C, senast en dag efter skörden, enbart med mekaniska metoder, enligt EU: s lagstiftning.

Förvaring
Oljan lagras i lämpliga rostfria tankar för att säkerställa dess färskhet och undvika oxidation.

Smak
Den har en fin grön färg och en speciell fruktig smak som lämnar en lätt brinnande och mjuk eftersmak. Astro Limited extra virgin olivolja har surhet mindre än 0,4%.

Våra garantier
Vi garanterar att vår produkt är 100% extra virgin olivolja. Vi har respekterat naturen och äktheten hos den grekiska traditionen med produktion av olivolja i hundratals år.
Enligt laboratorieanalys uppfyller det kriterierna för Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet.


Ingredienser: Kallpressad Extra virgin olivolja av hög kvalitet som utvunnits direkt ur oliver och uteslutande genom mekaniska metoder.
Förpackning: Glasflaska i en fin låda
Förpackningsstorlek: 500 ml
Bäst-före-datum: 18 månader från produktion datum
Förvaring: svalt och mörkt

Astro Limited Extra virgin olivolja är av högsta kvalitet. Det är en olja som produceras 100% av oliver från Koroneiki-sorten med fruktig smak, rik arom och låg surhetsgrad. Oliver samlas från våra egna gårdar i Peloponnesos. Odlingen sker utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Conti Flavours