Gasolgrill Grill2Go X200

CHAR-BROIL

Artikelnr: 140691

2 799 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Char-Broil Grill2Go X200 – Bärbar gasolgrill
Alltid redo: Bärbar gasolgrill som får plats i vilket bagageutrymme som helst.

LET’S JUST BARBECUE! Märket Char-Broil är synonymt med gasolgrillar i USA. Sedan 1948 står märket för »Real American Barbecue« – äkta amerikansk grillkultur. Det traditionsrika märket erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa grillmodeller och passande tillbehör, och med sina innovationer har märket satt helt nya standarder. Med grillsystemet TRU-Infrared får du en framgångsgaranti av Char-Broil på köpet, för så enkelt har det aldrig varit att grilla.

Alltid redo: Grill2Go är en robust och mobil gasolgrill för varje tillfälle. Den övertygar med en brännare av rostfritt stål, ett grillgaller av rostfritt stål och en grillskål av gjuten aluminium som förseglar locket perfekt med två låsningar av rostfritt stål. Tändningen sitter inuti det högra benet, för att skydda den mot skador. Med sin solida konstruktion och det låsbara locket klarar den även längre transporter i bagageutrymmet med bravur. Transportväskan som specialutvecklats för grillen har mycket extra förvaringsutrymme och kan beställas separat. Med hjälp av en adapter kan din Grill2Go snabbt byggas om för att användas med en gasolflaska.

Sist men inte minst är Grill2Go som alla andra Top Performance-produkter i Char-Broil-portföljen utrustad med det innovativa grillsystemet TRU-Infrared, som förhindrar uppblossande flammor och ger en jämn värmefördelning. Så får du perfekta grillresultat, med upp till 50 % saftigare mat och upp till 30 % lägre gasolförbrukning. 

- Grillsystemet TRU-Infrared – jämnt fördelad värme, upp till 50 % saftigare mat, upp till 30 % sparsammare förbrukning.
- Brännare av rostfritt stål – starka, långlivade brännare som är byggda för att hålla för evigt
- "Piezzotändningen tänder brännaren med en knapptryckning – helt utan öppen låga."
- Grillgaller av rostfritt stål – hög kvalitet och lätta att rengöra.
- Termometer i locket – kontrollera grilltemperaturen hur enkelt som helst.
- Bärbar propan-flaska – (beställs separat)

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall