Grill2Go transportväska

CHAR-BROIL

Artikelnr: 140692

1 190 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Char-Broil 140692 – X200 Grill2Go gasolgrill, transportväska
- Optimalt skydd i alla väder.

LET’S JUST BARBECUE! Märket Char-Broil är synonymt med gasolgrillar i USA. Sedan 1948 står märket för »Real American Barbecue« – äkta amerikansk grillkultur, som med tiden kommit att uppskattas och älskas av grillare över hela världen. Char-Broils omfattande utbud av tillbehör kompletterar grillarna.

Förutom de universella grillöverdragen och de individuellt anpassningsbara tillbehörssystemen, som MADE2MATCH och Grill+, hör även rengörings- och matlagningsredskap samt grillverktyg till sortimentet. På så vis blir grillningen till en äkta upplevelse. Det har aldrig varit så enkelt att grilla.

Den skräddarsydda X200 Grill2Go transportväskan är den ultimata följeslagaren på din helgutflykt till sjön. Komforthandtagen gör det möjligt att transportera grillen bekvämt och enkelt. I de extra fickorna finns plats för tillbehör, nycklar, mobilen eller andra viktiga saker som du vill hålla koll på under grillningen.

- Perfekt transportväska – Char-Broil X200 Grill2Go bärbar gasolgrill.
- Högkvalitativ väv – av starkt, slitstarkt material.
- Plats för 2x500g gasolflaskor – så att man alltid har tillgång till gasol och grillmat.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall