Grillmatta 150*80cm

CHAR-BROIL

Artikelnr: A11998

799 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Ren grillning med grillmattan från Char-Broil

Char-Broils grillmatta är det ultimata skyddet för en ren och problemfri grillning. Tillverkad av slitstarkt vinyl ger den ett effektivt skydd mot oljestänk och fettstänk, vilket håller din balkong eller terrass i toppskick. Den svarta grillskyddsmattan med räfflad yta ger utmärkt grepp och kan enkelt rullas ihop för smidig förvaring när grillningen är avslutad.

Mattan är lättskött och enkel att rengöra – dammsug, sopa eller torka av beroende på smutstyp. Dess robusta konstruktion och fäste säkerställer att den ligger stadigt även vid varm grillning. De nedsänkta kanterna ger extra skydd mot vattenansamling, vilket förhindrar fuktproblem.

Char-Broils grillmatta är inte bara praktisk utan har även en enkel design i neutral svart färg med Char-Broil-logotypen, vilket gör den perfekt för att integreras snyggt i din grillplats. Ge dig själv och dina gäster en ren och bekväm grillupplevelse med denna pålitliga grillmatta..

Specifikationer:
- Grillmatta av slitstarkt material
- Kan rullas ihop på ett platsbesparande sätt
- Ribbad yta för bättre grepp
- Lätt nedsänkta kanter för ett torrt underlag
- Neutral färgsättning
- Storlek: 150 x 80 cm

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall