Tubkikarpaktet SP-65 17-50x

9 999 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Tubkikarpaket SP-65

Kite SP-65  är en välbyggd, helgummerad tubkikare med magnesiumhus och "dual-drive" fokusering, alltså ett vred för snabb grovinställning samt ett lågutväxlat vred för finjusteringen av skärpan. Äkta "stativring" som är tiltbar med låsbar skruv. Värt att notera är att foten har en utformning som gör det möjligt att "klicka" i den direkt i Manfrottos 128 RC-huvud, alltså utan att behöva använda den snabbkopplingsplatta som medföljer huvudet. Då avlägsnas först den gummimatta som är klistrad i foten.

Kite SP-65 levereras komplett med ett 17-50x zoom som ger skarp och fin bild och är bestyckat med en ögonmussla som kan ställas i flera mellanlägen för full anpassning både med och utan glasögon.Motljusskyddet är utdragbart och tuben levereras med fältmässigt objektivlock i gummi men ett enklare lock för okularet.Kite SP-65 är kvävgasfylld och därmed helt vatten- och kondenstät.Skuaväska till SP-65 finns som tillbehör.

Kite´s Kolfiberstativ med  Manfrotto 128 RC är speciellt framtaget för fågelskådare. Utformningen är ett resultat av fältmässiga tester. Genom att använda långa och stabila ben av 100% kolfiber, går det at använda stativet utan hissa mittpelaren. Det ger en maximal stabilitet utan vibrationer som påverkar bilden.I kombination med kolfiber benen, har Areda CF också magnesium delar för lägsta vikt och för ökad styrka.De kraftiga och pålitliga vridlåsen håller benen på plats i alla väder. Som en fördel jämfört med vanliga klämlås är vridlås snabbare att hantera samt inte kan fastna i grenar och buskar.En annan fördel är att de är lätta att ta isär för rengörning. Spikar samt  väska till stativet ingår.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kikab i Katrineholm AB