Spectrum X5 Aktiva högtalare Bluetooth Svart

TANGENT

Artikelnr: 10634

5 490 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Kraftfulla Bluetooth-högtalare i Dansk Design med flera inkopplingsmöjligheter

Den nya Spectrum-serien av högtalare omfattar både passiva och aktiva högtalare i en unikt dansk design. Alla modellerna har samma design-drag med en bas av trä i valnöt finish. Kabinettet är gjort i en läcker matt finish som finns i färgerna satin svart och satin vit.

Teknologi möter klassiskt ljud.
Spectrum X5 Bluetooth är den aktiva modellen i serien, som med sin inbyggda förstärkare kan spela upp från ett antal av olika källor. Bluetooth är naturligvis med AptX-kvalitet och Spectrum X5 Bluetooth har också anslutningar via 3.5mm Aux, coaxial och optisk kabel. Det är enkelt att byta mellan de olika ljud-källorna med den medföljande fjärr-kontrollen. Vill du koppla in en vinyl-spelare går det utmärkt eftersom högtalarna har inbyggd RIAA-förstärkare.

Högtalarna förenar det klassiska stereoljudet från en bokhyllehögtalare med nutidens behov av trådlös anslutning. Resultatet är fantastiskt och Tangent Spectrum X5 Bluetooth har också fått bra kritik i de stora HiFi-magasinen världen över. Läs dem här: anmeldelser

Färg: Svart

Features
- 3.5mm AUX input/Phono input
- Bluetooth
- Coaxial input
- Optical input
- Fjärrkontroll

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall