Kolgrill med int. Rök Georgia L

MUSTANG

Artikelnr: 324306

6 995 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Kolgrill med int. Rök Georgia

Robust och genomtänkt off-set smoker för den riktigt ambitiösa barbecue älskaren. 
Perfekt för de som vill ha en mångsidig grill, Georgia ger dig möjligheten att uppleva och avnjuta fyra olika tillagningsmetoder:
- American barbecue
- Rökning
- Direkt
- Indirekt grillning.

Georgia är tillverkad av 3mm tjockt stål i båda tunnorna, tack vare det kraftiga stålet är det lättare att hålla en jämn temperatur i grillen. Pulverlackad med värmebeständig färg.

Den har en stor grillyta vilket i sin tur ger plats till mycket mat, grillytan i den stora tunnan är på hela 72 x 37 cm och lilla tunnan 39 x 37 cm. Grillgaller och kolgaller av porslinsemaljerat stål. Varmhållningsgaller i porslinsemaljerat stål 65,5 x 14 cm.
Den lilla tunnan används i huvudsak som värmekälla vid American barbecue och rökning, men kan även användas som en mindre grill.

Det som gör Georgia speciell är att skorstensutloppet är placerat lågt ner, då måste röken göra ett extra varv inne i tunnan. Detta är en stor fördel vid rökning. Med skorstensspjället reglerar du luftflödet ihop med ventilen på den lilla tunnan som syresätter kolet/briketterna. 

Grillen har två lågt placerade termometrar på vardera sida om locket för att kunna avläsa temperaturen närmast grillytan.
Den stora tunnan är förberedd för användning av Mustangs rotisseri 312849, tunnan har även två små luckor där du kan trä igenom sladden till din digitala termometer. Den har även stora hjul av stål för enkel förflyttning.

- Båda tunnorna tillverkade av 3,0 mm tjockt stål
- Grillgaller av porslinsemaljerat stål
- Kolgaller av porslinsemaljerat stål
- 2 termometrar i locket
- Grillyta: 72x37 cm + 39x37 cm
- Stora hjul av stål för enkel förflyttning
- Skorsten med spjäll
- Fronthylla samt underhylla
- Fettuppsamlingsskål
- Förberedd för rotisseri

Mått: B: 142 x H: 122 D: 70 cm
Vikt: 80 kg

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall