Den stora julklappsguiden

Den stora julklappsguiden

Vi på My Mall anser att de bästa julklapparna är de som flyttar in för gott, liksom klassiker som håller stilen och favoriter som du inte kan tänka dig att vara utan. Välkommen till My Malls stora julklappsguide för alla ögon, näsor och munnar!


Till Inredningsgurun

Tidlösa presenter blir aldrig fel. En designklassiker kan följa med länge och är en perfekt gåva till nära och kära som blir en favorit som räcker livet ut. Exempelvis Hockeypucken i konstglas med Börje Salmings autograf ingraverad är en hyllning i limiterad upplaga med 100 numrerade exemplar. Vid köp av denna hockeypucken i konstglas går en stor del av vinsten går till Börje Salmings stiftelse för ALS. Eller varför inte fina figuriner från Lisa Larson? Här hittar du klassiska klappar och tidlösa detaljer från kända varumärken!

Till Träningsfantasten

ka du ge bort en present till en riktig träningsfantast? Då gäller att hålla tungan rätt i mun. På My Mall har vi ett stort utbud av träningsmaskiner så som löpband, promenadband, motionscyklar, kettlebells och justerbara hantlar från varumärken som Casall, Frontier & SelectTech. Även massor av snygga och sköna träningskläder från bland annat Röhnisch, Gorilla Wear, Under Armour och många fler. Här tittar du våra favoritprylar för träningen!

Till Hemmakocken

Ett välutrustat kök är A och O för den hängivna hemmakocken. Ge bort riktigt rediga kvalitetsredskap som håller år efter år i julklapp. På mymall.se hittar du allt ifrån rejäla grytor, stekpannor och kastruller till robusta, men ändock eleganta, köksknivar från utvalda varumärken så som Audgeirr, Orrefors, FECA och många fler. Vi har allt för dig som älskar mat!

Julklappar upp till 300 kr

Har du fått i uppdrag att handla för ett julklappsspel, eller är du den ekonomismarta som planerar dina inköp omsorgsfullt? Här har vi samlat våra bästa och mest uppskattade julklappar upp till 300 kr för att bistå med lite extra tips & inspiration. Välj och vraka mellan fina Muminmuggar från Arabia, roliga och intressanta böcker, chokladaskar och mycket mer!