Förvaring med stil - köket

Det sägs att köket är hemmets hjärta. Det är där familjen samlas för att äta och umgås men det är också det rum där det finns mest saker. Köksförvaring hjälper till att hålla ordning och reda i köket och ger ett städat och hemtrevligt intryck, dessutom hittar du snabbt vad du söker. Vi tycker att alla ska ha råd med bra heminredning, därför vill vi tipsa er om dessa prisvärda, smidiga & snygga förvaringsmöblerna till köket. Skapa nytt utrymme med smidiga förvaringsmöbler från My Mall. Dessutom kan dessa möbler användas med alla våra möbler tack vare dess klassiska design med rena & enkla linjer. Ta dig en titt efter vad just du söker!


Köksö

För dig som har utrymme med en flyttbar köksö är det ett utmärkt sätt att maximera förvaringsutrymmet och lägga till matlagningsmöjligheter i ett litet kök. Tack vare de olika köksöarna hos My Mall får du extra arbetsyta för måltidsförberedelser, bakning och andra köksuppgifter. På My Mall finner du ett stort utbud av kököar av olika designs, färger och storlekar - dessutom med eller utan hjul som gör det enkelt att flytta runt möbeln. Kököar har många fördelar - med hjälp av dn extra arbetsytan blir matlagningen mer njutningsfull och du kan enkelt involvera hela familjen i matlagningen eller som en social knutpunkt. 


Köksskåp

Samlar du på saker? Med ett vitrinskåp kan du visa upp dina favoritföremål och samtidigt skydda dem från damm och kladdiga fingrar. Tack vare ett vackert vitrinskåp eller ett läckert köksskåp kan du förvara tallrikar, glas & andra köksprylar på ett snyggt sätt. Hos My Mall hittar du ett stort utbud av olika köksskåp i olika designs, färger & storlekar. Du kan välja och vraka mellan öppna skåp med glasdörrar eller en helt solid dörr av trä.

Psst..! Du kan också lägga till belysning för att din samling ska glänsa ytterligare!


Kökshyllor

Med kökshyllor kan du få plats med mer och samtidigt göra köksprylarna mer lättillgängliga. De utnyttjar din väggyta genom att ge dig extra förvaring, och rätt kökshylla, som kökshyllor i trä eller metall, kan dessutom höja stilfaktorn på ditt kök! Det finns flera olika modeller av kökshyllor, både vad det gäller design och material. Det finns de som sätts upp på väggen och andra som står på golvet. Vissa har öppna hyllplan där du kan visa upp kokböcker, retroköksprylar och annat medan andra modeller har luckor. Det finns en kökshylla för varje kök och syfte oavsett storlek!


Övrig köksförvaring

Vill du också börja göra skafferiet mer organiserat? Med hjälp av glasburkar med lock kan du enkelt hälla upp alla skafferiets nödvändigheter - detta resulterar inte enbart i ett snyggare skafferi utan även i att det blir lättare att städa! Spana även in de snygga vinställen, brödlådorna & de andra förvarirngsburkarna som förgyller ditt kök!