Så skapar du hotellkänsla hemma

Krispiga och vita lakan, höga gardiner, mjuka handdukar, väldoftande tvålar & mycket mer - här kommer våra bästa tips för att skapa en lyxig hotellkänsla med enkla medel!


Sovrummet

Textilier i mängder!

Genom att inreda med textilier i neutral färgskala av hög kvalitet skapar du den rena, mjuka känslan som hör hotellrummet till. Skippa överkastet och låt lakan och örngott av satin eller linne synas - placera istället ut en pläd vid sängens fotände.

Välj kritvita lakan för den klassiska hotell-looken, eller ljusa linnelakan för den mer avslappnade inredning du kan se på mindre boutique-hotell. Satsa på ett större antal kuddar av olika storlekar som gör att sängen ser oemotståndligt inbjudande ut. Grunda med avlånga kuddar som ger bra stöd, sedan med stora och mjuka kuddar för att tillsut avsluta med en klassisk huvudkudde eller en dekorativ prydnadskudde. 

Investera även i en stor, mjuk matta, gardiner från tak till golv och en vacker sänggavel!


Badrummet

Enkla medel med stor inverkan!

Storlekssorterade, välvikta handdukar är en hotell-lyx som är väldigt enkel att få till hemma i ditt egna badrum. Plocka även fram askar och burkar i lyxiga material som marmor, mässing och glas gör att du kan hålla ordning på badrumsartiklarna samtidigt som detaljerna pryder badrummet. Bland annat kan en tvålpump i keramik eller annan dekorativ förpackning bidra ytterligare till den lite mer lyxiga känslan. 

Större investeringar

Snygga & dekorativa handfat och duschväggar av industriellt stuk kommer garanterat att vara till stor hjälp om du vill ha ett lite lyxigare badrum. Spana in dessa nedan!


Köket

Där alla samlas

Med hjälp av naturnära färger, ordentliga möbler, en maffig taklampa & stilfulla detaljer kan du enkelt skapa ett kök med känsla av lugn och välbehag. Med ett elegant barbord med tillhörande stolar eller en praktisk köksö kan du enkelt skapa en känsla av gemenskam i köket där ni tillsammans kan laga mat, avnjuta en drink eller bara umgås. 

 

Psst..! Satsa på ett fint hotellkoncept med vackra dukar & servetter, matchande porslin & klassiska vinglas.