Romantiska hemmadejter

Är det dags att kliva ur mysbrallorna och sätt lite extra guldkant på kärlekslivet? Vad passar då inte bättre än att ladda upp med härliga hemmadejter! Det finns fler sätt än att bara köpa blommor på alla hjärtans dag att visa kärlek till sin partner. Att anstränga sig lite extra genom att planera några härliga date nights under årets första månader får ni både något att se fram emot och den där härliga känslan när ni gör de där lilla extra för varandra. Här kommer några tips på hur du skapar en romantisk dejt hemma!


Picknick hemma

Öka mysfaktorn med en picknick på hemmaplan! Lägg ut en gosig pläd på golvet, tänd doftljus och fyll picknickkorgen med era favoriter – svårare än så är det inte! Låt passet och resväskorna ligga – kan du inte ta dig till erat drömresemål så får du ta erat drömresemål till er! Plocka fram signifikanta saker för ditt resmål, exempelvis duka upp med en rödrutig duk, servera favoritpastan och ha på lite härlig italiensk musik i bakgrunden. Eller varför inte bildspel av resemålet, låta musik sätta tonen för dejten och avsluta med en måltid med inspiration för landet.


Ta med hotellkänslan hem

Skäm bort med en extra lyxig kväll hemma. Bädda rent med nya lakan, beställ hem middag och skäm bort varandra med. Plocka fram vinglasen, ett anteckningsblock och rada upp vinerna – det är dags för vinprovning! En perfekt aktivitet för att lära sig mer om viner och lära sig vad man själv tycker om. 

Gräddig, nötig eller extra lagrad? Avgör vilka som är era favoriter under en ostprovning! Duka upp fint med ett fat ostar, ostknivar och passande marmelader. Goudare kan de inte bli!


Kreativa kvällen

Låt kreativiteten flöda och släpp taget om perfektionismen. Denna kväll ska ni utforska eran kreativa sida, hos er själva och varandra. Köp flera olika bakelser från ert lokala konditori eller baka tillsammans och ha en efterrättsfest med att smaka alla goda bakverk. En perfekt dejt att utföra tillsammans med barnen.

Är bakning eller efterrätter inget för er? Utmana varandra i en spelkväll! Varför inte med ett roligt spel där du får lära känna din partner ännu mer!