Fira kärleken

Tiden är åter kommen för kärlekens tid då vi visar kärlek och omtanke för våra nära och kära. Alla Hjärtans Dag står för dörren och kanske står du fortfarande tomhänt på idéer och inspiration för hur du ska uppvakta din käresta? Ingen fara! Det finns många olika sätt att visa sin kärlek för en annan - genom presenter, ord, gester eller kanske på något annat sätt? Vi har laddat upp med massor av inspiration för hur du kan fira kärleken i såväl det stora som det lilla.

Laga mat med kärlek(en)

Att bli serverad en god middag som dessutom blivit lagad av sin partner, familjemedlem eller vän uppskattar väl alla. Men vad passar inte bättre än att laga mat tillsammans med sin kärlek? Att göra något så vardagligt som att laga en middag tillsammans kan vara det perfekta sättet att bara vara i nuet med din partner samtidigt som ni får tid att njuta av varandras sällskap. Kom överens om en middag som båda tycker om, häll upp varsitt glas vin, sätt på er favoritmusik och njut av en mysig kväll tillsammans. Satsa på mysig belysning, fin dukning och kanske en härlig dessert att njuta av?


En gåva säger mycket

Föredrar du att visa din kärlek genom gåvor? Inga problem, we got you! Kärlek till hantverket är vad vi kallar Lisa Larsons vackra figuriner. Som gjord för att pryda fönsterbrädan eller kanske som sällskap när man är ensam. Även matlagning och bakning är ett fantastiskt sätt att uttrycka sin kärlek på, vare sig det gäller på ett romantiskt plan eller gentemot släktingar och vänner. Detta är ett utmärkt tillfälle att utrusta er med nya innovativa köksredskap och utvecklas i köket tillsammans!

Överraska med något härligt

Bädda med fina sängkläder, ställ fram färsk frukt, lägg bubbel på kylning och duka fint med levande ljus och blommor. Är detta kvällen ni vill få biokänsla hemma? Perfekt, då har vi allt ni behöver för en bioupplevelse på hemmaplan. Om en spelkväll varit något ni länge längtat efter är detta en kväll perfekt lämpad för detta - skratta och ha kul, var snabb i kortspelet eller lär känna varandra i våra frågespel!